Tuesday, July 19, 2016

MATRICULATION LIFE END


Assalammualaikum hey gais !

Well dah agak lama jugak kan tak post ape ape. ahaha busy life busy days. Sekarang tibetibe rasa nak update about ape yang dah jadi lately. yaaa yang terkini is tirah da habis da matrik wuhuuuu~~ pedehal dari bulan 4 harituh lagi. kekeke. Habis je matrik tirah terus kerja part time thats why tertunda sikit masa nak update blog yang da berkurun tak jenguk nih. Setahun dekat matrik macam macam jugakla belajar. kalau pasal stress tuh tak payah habaq la, haha memag mesti punya la kan. fast track nih seronok tuh bolela tapi lebih kepada sengsara jugak. Kalau nak memain tuh memang takla, lebih kepada study je. But if korang jenis reti nak bahagi masa boleh je. Pergilah petang petang habis kelas tuh bersukan ke ape. kalau macam tirah, memang tidur lepas habis semua kelas tuh berpisah tiada. hahaha. Tak sihat en? tuh makin susut je badan. 
One thing fo sure, kalau nak masuk fasttrack if dari awal lagi tak boleh go, takpayah go. But kalau rasa boleh just follow je the flow. Siapkan assignment on time, buat revision, kuiz score, and tak segan cakap dekat depan and boleh open dengan semua orang. ITS PACK AND FAST. bukan nak menakutkan but thats the truth. lagi lagi kena tahan if ade masalah lain ape semua, memang kena pandai handle stress kalau tak memang memanjang migrain macam tirah. hahaha yelah dalam hidup ape je yang mudah ye idok? kena hadap walaupun terpaksa. 


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012