Tuesday, February 10, 2015

VROOM VROOM


Assalammualaikum, heyya readers.

Harinie kan nak story pasal drive. hahaha well duduk rumah melanguk je so ambik la kelas drive kereta manual, ambik dekat metrodriving school pulau meranti. first first ade ceramah 6 jam woi. haha lepu dibuatnye.. then seminggu lepas tuh buat computer test, alhamdulillah pass. asal baca je buku mesti boleh lulus. hehe. then tak lama lepas tuh tirah start drive, haiahhhh bermula lah belajar kereta. haha ingat senang ke bawak kereta?? siapa cakap senang?? hahaha maybe sebab tirah newbie kowt. agak payah lagi lagi nak mahir clush hishhhh macam ape dibuat eh. cikgu asyik marah sebab laju, stereng lambat. hahahaha nak buat cane memang salah sendiri. kena cepat cepat tangkap ape die ajar.. kalau tak payah der. masalah bile berangan, haaa memang ke laut laa. hahaha fokus penting sehh..parking kena ingat step! haihhh. tirah selalu tersilap step parking. hmm hmm. tapi tuh la yg penting relax tarik nafas panjang2 then bismillah, heehee. harinie pun tirah first time bawak kat jalanraya. wuu jalan raya kena mahir tukar gear. time traffic light kena tekan clush habis break slow2. then smpai je stop then free gear then angkat handbreak! hahahaha. kena ingat! simpan dalam otak tirah elok2!  haiahh mati enjin tu mesti ade punye la. hahaha mengong la tirah. kekadang malas nk stress sangat then gelak sengih jelaa. takut la jpj test hujung bulan nnti. inshaAllah boleee bolee. positive! always think u can do it! nothing impossible rite? okeh mahu sleep. goodnite people. assalammualaikum..


LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012