Monday, February 2, 2015

GUILTY


Assalammualaikum,. holaa readers.

Pernah tak in your life korang buat salah but korang taknak mengaku, bukan ape sometimes like u think its oke nothing wrong pun. but people judge its wrong. tahla. orang kata tuh ego. kite tahu kite buat salah but susahnye nak rendahkan ego and pegi mintak maaf. sanggup duduk diam bisu tak cakap pape. well degil degil degil. rasa macam orang tak paham pun dengan keadaan yang kite hadapi.. susah nak terangkan. rasa like tak perlu cakap pape and mintak orang just paham sendiri keadaan kite tanpa kite cakap. takde niat pun nak sakitkan hati diorang. lagi lagi if diorang tuh parents kite. tak pernah pun terdetik kat hati nie kite tak sayang kat diorang. its just like taktahu nak cakap nak luah macam mane. sebab kite dah biase dibiar macam tuh je..

LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012