Wednesday, February 25, 2015

COUNTING DAYS


Assalammualaikum and holaaaaaaaa!

yeahh chienese new year dah habis shuh shuhh budak sekolah pegi sekolah. hahahah bebajet je mentangmentang duduk rumah cuti je. hihi. well i'm not a school student anymore! hahaha tahu tak kenape tajuk tuh counting days? huhu counting days for result spm laaaaaaaaaaa! takut laaaaa. nerbes segala gundah gelana sampai demam sakit dibuatnye. haha stress. bukan ape tirah takut sangat cause tirah nie haih akak sulung kateko. so like macam idol kepada adikadik gitu enn. haha memanglah tawakal but kite mestilah harap for the best kann hummm tirah tahu kemampuan tirah, nak dapat straight A tuh macam mustahil tapi i hope result tuh cemerlang sudah. kalau takde rezeki sekarang maybe in the future bile tirah dah sambung study kan? hah cakap pasal sambung study. i dont think so nak pegi overseas. hahaha. bukan ape kat negara sendiri pun dah cukup okey kowt. kalau dapat pun tahla i dont think so nak pergi. jauh dari family memang tak lah. haha.

tirah maybe berharap pada matriks je sekarang. sebab one year kan then terus degree 3 tahun inshaAllah. doadoa dapat matriks perak lah wakakakaka. aippp hahaha. ade rezeki dapat lah kat situ. hehe. selasa depan je dah tinggal result nak keluar. haih cepatnye masa.... soromban i'm coming next week, hahaha jumaat nie pulak test jpj kereta. yaaaaaaaaaaa i hope pass sekali je haih. okay tetibe kekurangan idea dah. hahaha wish me luck guys!! till we meet again!

LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012