Saturday, January 31, 2015

TAKE FOR GRANTED


Assalammualaikum, heyp,

Sometimes the one u love make u so happy sampai rasa nak menjerit happy sangat. tapikan kadangkadang die buat kau rasa kau the worst person ever. yelah kadangkadang kita nie nampak macam terlalu kejar2 kan die. sedangkan die? hm. i dont know. yeap percaya tuh penting. as long as engkau percaya kat die everythings oke. tapi sometimes kau kena tunjuk kau care pasal die. jangan kau buat tak kisah je kat die. sampai die boleh tertidur tunggu reply kau. kau tahu die tengah text kau, tapi kau buat taktahu sebab kau anggap die paham kau busy. sebenarnya kau tak boleh buat die macamtuh. ape susah atleast bile kau da baca kau say sorry banyakbanyak. kau sendiri tahu die tak suke tunggu kau hilang tanpa beri alasan. mungkin lah die jenis memahami. tapi kadangkadang nak selalu memahami payah jugak. die perempuan. die sensitif. die cepat insecure. die susah nak percaya orang. die senang cakap "takpe". tapi kau tahu ke ape die rasa sebenarnyanye? walaupun kata jangan tunggu kau reply die akan tetap tunggu. please weh. jangan sakitkan hati die macam orang lain yang pernah sakitkan hati die dulu. die bagi peluang untuk kau kenal die. die tak senang2 bagi hati die kat orang. kau tolonglah hargai die selagi die ada. selagi die tak putus harapan.

LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012