Tuesday, January 27, 2015

MISSING



Assalammualaikum, hey dear readers,

Well dah dekat dua bulan lebih tirah tak update en. hmm i donno. i got lot things to say actually, but maybe tulah kemalasan diri melanda. hahaha dah jarang sangat blogwalking ape sume. zaman2 blog pemes time form 1 and 2 kemain kalau boleh tiap hari nak update. hahaha siap tolong edit blog orang la apela. tirah seronok hadap bende coding2 tuh. hehe. lagi seronok bile edit2 kod tuh then jadi. well blog tirah nie pun since tirah form 2. dulu ade lagi satu blog. tapi da delete. hahaha memacam je la merepek dalam blog. dulu bukan reti pun pakai blog template yang sedia ade je huhu. tapi lamalama sebab minat so belajar and now here is my own blog!! tirah buat semua sendiri. jadi burung hantu malam2 hadap blog. hahahaha.

time do make people change. dari senaif naif innocent boleh jadi bising menggile. hahaha well sape yang tak kenal tirah mesti akan judge tirah sombong gilos. hahaha tulah yang bebudak kelas tirah cakap masa first impression kat tirah. tahla. tirah memang macamtuh dengan orang yg tak rapat dgn tirah. hehe. muke serius je diorang kata. nak senyum payah! haha but once you know me well korang tak akan sangka betape kepoh minah nie. ahahaha.maybe for tirah kalau tkde bende nak ckp just diam la. takkan nak terpekikterlolong. kan? hehe tirah memang payah nak percayakan orang. maybe because i dont want to get hurt easily. so i dont trust people easily. yeap tirah memang suke jalan pandang bawah je kekadang. cause entahla. habit kowt? haha entah. tirah payah nak marah yg betul2 marah. kalau tirah betul2 marah. hmmm memang hancus. haha

tahun nie i'm 8teen years old uolls~ haha macam tak percaya nak masuk ipt dah. habis dah zaman sekolah rupenye. prinsip aku tuh? kahkahkah. bertahan sampai form4 je. i fall for someone. kekekeke. a year already. and hope sampai bilebile hahahaha. well we are quite far away. 277 km katanyerrr ehehe. keep holding on. we have going through ups and down together. many things comes up and i never give up. hope you will never give up. thanks for being the one that never get tired of me. thanks for making me feel special. thanks for choosing me. thanks for making me laugh with ur silly jokes. thanks for trusting. thanks for everything dear. :) nz forever. hihihi


LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012