Saturday, December 13, 2014

HIGH SCHOOL END


Assalammualaikum and holla everyone!

I'm back!! yeayyy! hahaha lamanyer tak hadap blog nie, Memang habis tirah biarkan. Sorry. hahaha.. hmm banyak nak kena tukar blog nie, Insha Allah dalam masa yang ade nieh, sekarang tirah memang dah betul betul freeeeeeee~ ohh yeayy! SPM is over! Tirah officially bukan spm victim and bukan budak sekolah dah okeyhhh. hehehe. tahun nie soalan spm banyak kbat kbat, perh semua nak dikebatkan, hahaha. but yeah tirah da usaha semampu mungkin. Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar seriously give me so much to be remembered. Dari sepahit pahit kenangan and semanis manis kencing manis kenangan! eh?? hahaha.. Lagi lagi dengan kawankawan en.. huhu rindu sangat dekat dorm one. siapalah agak eh junior dapat locker 13 bertuah tirah tuh. ahaha betul2 da uzur locker tuh. Rindu dengan macam mane kitaorang sangat bising pagipagi kalau nak pegi sekolah tuh. berkarok la apela. Sampai kan sapesape yang lalu kat sebelah court bola jaring tuh boleh dengar, haha teruk betul perangai, Then bile sabtu ahad semua orang akan kebulur tahap ape. masa tuh maggi memang jadi mangsa utama lah. hahaha, and orang yang pegi outing akan jadi orang yang tolong beli kfc lah mcd la coolblog la. tah macam macam lah. kalau ade mak ayah yang datang mesti ade makanan. then bile cakap "wehhh jomm makan" perh semua serbu cam pirahna, hahahahaa. banyak sangat bende yang seronok dalam dorm tuh. name pon satusatu nye dorm yang 20 orang. mane tak kepoh. hahaha.

sekarang nie semua dah sibuk kerja la, pegi vacation sana vacation sini. tirah je melanguk haa, hahaha kerja umi tak kasi, katanya suruh jadi suri rumah -.- hmm. takpelah. then bulan depan ingat nak ambik lesen kereta. lepas nie boleh ah drifttt~~ pfft! hahahahaa! jetjet la..oh yeh alhamdulillah jugak tirah tak dapat plkn, hehehe. kalau tak taktau ah cane. antibody badan nie bukan kuat mane.. takpasalpasal senang je pening. kang tahu tahu je pitam, haha. apelah. payah betul. oke rasanye tuh je la for now. banyak lagi act nak cerita, macam macam.. hehe. okay bye for now! assalammualaikum.


LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012