Wednesday, April 30, 2014

A YEAR FULL OF STRUGGLE



Halooo..assalammualaikum ! ^^

Hyehyehyehye bloggers and readers. long time no see rite? well tahun nie disahkan bahawa saya Nur Athirah Binti Aman Shah dengan rasminya merupakan calon SPM 2014!!!! ohhh tidaaaakkk >_< huhuhu.. tahun nie tahun yang tiraa rasa paling stress, sedih, tension, penat, happy, and segala ape bende lah.. hahaha.. yelah nak spm katanyer. hehe. kenalah buat yang terbaik kan? hmm hmm..and tahun nie satu lagi wish yang dari dulu tiraa nak tiraa dapat! which is laptop!! weeeee~ disebabkan ade kerja kursus RP and akaun nie haa kenalah bawak lappy. lagipun lappy nie bole guna sampai U nanti ke kan. so takde lah rugi pun kalau beli. mwehehe.. oh thank you so much abah umi sebab belikan :') hikhiks. iloveyoumuchmuch. well tahun nie banyak juga bende baru yang tiraa belajar. well, ade yang baik ade yang tak. dugaan nak spm en. sejak duduk hostel nie macam macam jenis orang yang tiraa kenal yang tiraa tak sangka tak de perangai macam tuh pun ade. orang nie bukannye kite bole expect macam mane kan.. lain orang laen perangainye. kekadang boleh buat bengang jugak dengan perangai orang sekeliling kita nie. tapi tulah nak marah lebih lebih pun tak dapat ape der. so watlek watpeace je laaa. haha... nanti kalau marahmarah cepat tua kan. so taknak tua cepat tak payah marahmarah. xD Masa cepat sangat berjalan.. pejam celik pejam celik tau2 je this year tahun terakhir merasa jadi budak sekolah. cepat je en.. then insyaAllah masuk U.. wuuu jadi dakdak U pulak. hehe. tahun nie kena banyak tabahkan hati. hope i can stay strong. jiwa hati semua kena sado. haha. okelah gotta go. sorry sebab jarang sangat da update.. insyaAllah ade jodoh kita jumpe lagi. ececehh.. hehe. see ya. assalammualaikum. love u always!! :)

LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012