Friday, November 22, 2013

UNEXPECTED THINGS


Holaa and assalammualaikum friends~~~!

Hehehe.. hyehye. long time no see rite. cuti sekolah pun da start kan? hahaha.. well banyak sangat nak cite act.. pasal sekolah jepun datang sekolah tiraa. dorm one. periksa -.- . and prs. hehehe. pasal jepun tuh nanti tira buat satu post oke? hehe. pasal periksa teruk lah. menjunam jatuh gaung result tiraa. tak penah seteruk tuh result. haihhh. sedih. memang kecewa gile. tira tau mesti abah umi sedih :( hmmm. salah diri sendiri tak study betulbetul. tiraa tau , tiraa da buat diorang down dengan result macam tuh..  rasa bersalah sedih sangat. da lah tiraa kadang mengadu pasal sub akaun tak leh bawak ape la sume. hmm. tiraa just cam memanglah tiraa belajar akaun tuh sekarang. tapi tira tak rasa tiraa nak teruskan time U nanti. tapi papepun sekarang kena study leklok. tahun depan SPM oi! haha.. cuti bulan 12 nie pun sama cam time hujung tahun form2.. tiraa amik tuisyen. heh. nak exam besar je amik tuisyen. hehe. upsr pun same jugak dulu. Tak ambik banyak subs pon. Dari dulu ambik subs math je kalau tuisyen. nie ambik addmath pulak. hehe. okeh.

Last day sekolah tuh syahdu betul. cewah. haha. rindu sangat nanti kat dorm one. and oh yeah tira dapat jadi PRS! *clapclap* HAHA. ade kenal senior baru. hahaha. shhh. takleh cite kat sini. kahkahkah xD form5 prs sume pegi Penang tahun nie. cikgu yang tetapkan. but tahun depan... kitaorg sendiri boleh tetapkah. hikhik. katanye nak pegi Sabah bah. lol. best en? haha tapi kena tempuh SPM dulu -.- hmmm.. dalam setahun nieh macam macam haa jadi kat tiraa. bende yang tak expect jadi pun jadi. peliks tapi tuh semua pengalaman baru xD well tak penah sangka. ade jugak yang tak best. haha. seminggu sebelum sekolah habis sumpah happy giler. macam wow betul ke benda nie terjadi? haha aku tengah mimpi ke ape? OK. ape ape pun goodluck kat BATCH 96. buat elok elok study leklok. SPM tuh. masa depan. hehe. and kitaorang sebagai junior sentiasa doakan yang terbaik untuk korang sume, especially kepada form 5 TJTI and SMKPU1. 10A+ AND 9A+ insyaAllah. nothing is impossible. hehe. Okeh tuh je kowt. laterlater tiraa update lagi ea? hehe byebye for now. till see. assalammualaikum :)

LOVE, TIRAA~

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012