Saturday, September 28, 2013

PROMISES


Hello and Assalammualaikum dear heartz :)

Olaaa.. Hye! so whats up guys ? is everything going up and down? hahaa.. yeah.. terutamanya minggu nak dekatdekat exam or ade sesetengah yang da exam nie en? hehe. Ingat lagi kalau time form 1,2,3 relaks je kan? da agakagak lagi 2 hari or sehari nak exam baru bukak buku. Hahaha ape punyer perangai lah. Tiraa dulu ingat lagi kalau cam lagi seminggu nak exam, tiraa ngan anna mesti buat perjanjian. Tau perjanjian ape? hahaha. Perjanjian yang kitaorang takkan gossipmossip start hari yang janji sampai habis exam. Kononnya nak focus. Ade jugak kadangkadang tuh terlepas. Tapi biasenye memang time nak exam kitaorang takkan cakap pun pasal hal yang bukan berkaitan pelajaran. Habis je exam......... giler banyak story nak distorykan kat anna. And sekarang. da laen... takdapat nak buat camtuh lagi :( rindunye kat kau anna ariesha. huhu. sekarang nie student PU1 tengah exam, soo tiraa taknk lah kacau anna. die mesti fokus en? final year pulak uh. hahaha ape ape pun GOODLUCK SAGAS! Tiraa will always doakan kan korang ;') and yeah HEBATRONS too  lupe pulak, GOODLUCK TO PMR VICTIMS TOO! especially my form3 junior in SMKPU1 ! all the best ! beat our 77 8A's record yaww. hahaha yes you can do it. InsyaAllah :)

Sekarang tiraa tak pasti tiraa bole atau tak nak score for final nieh :[ banyak sangat nak cover, kalau paham takpe jugak. nie ade sesetengah sub, lagi lagi addmath and physics. perhh tiraa memang blur! cara nak study pun masih tunggang langgang. and know what? sekarang nie hari hari asyik menghadap akaun je. pening da kepala. sampai harituh time buat kerja kursus akaun tuh da rasa nak nanges da. streessss yang amat! -.- sampai ade ke patut bole terpikir nak pinda sekolah coz subjek tuh. ape ntah. no. tiraa tak bole pikir camtuh. hmmm.. oke stop lah pasal tuh. nie tiraa nak story pasal semalam first time balik puchong naik KTM..wuuuwuuu~ hahaha. sebelum nie mak ayah je ambik.. kali nie tiraa nak try naik ktm. yelah nak buktikan tiraa bukan anak manja k! hahaha xD nasib baik ade sorang senior pu1 and ade sorang form 4 satu taman ngan tiraa. kalau tak.... haha sorangsorang la jawabnye.. from sekolah naik bas smpai ktm seremban. then setengah jam dalam ktm nak pergi TBS. sampai tetido dalam ktm tuh -.- haha.. and sampai tbs tuh solat jap.. jalanjalan cari makan jap gak. hehe. then naik LRT pergi bukit jalil. da sampai situ ayah tiraa pulak yang amik xD klu ikutkan daripada ktm tuh bole berhenti kat mid tapi nnti kena amik bas terus sampai putra perdana. confirm ah sampai lambat. and part yang menyampah..ade ke patut jihan gelakgelak kan tiraa ngan izzatul coz cam blurblur je nak pegi mane. haduduyaii.. tau ah kitraorg first time. -___-" budak baru belajar lah katakan. hahaha. but yeah thanks jugak jihan. kalau tak tah mane kitaorang pegi. hehe. oke thats all. lagi 2 minggu baru tiraa balik sini balik. hehe. byebye! thanks for reading :) assalammualaikum~

LOVE, TIRAA~~


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012