Tuesday, February 12, 2013

CHALLENGE


Heyaaa ! Assalammualaikum !

hehe lama rite tiraa tak update? memang lame sangat sangat, kesian blog nie terbiar camtuh je. haha. sori.. buzy lorh.. huhu.. okey nak bagi tau nieh.. tiraa da pindah sekolah :') dapat tawaran pergi sekolah teknik.. SMT Tuanku Jaafar. dalam 2 minggu je tiraa sekolah kat SMKPU1 tahun nie.. huuu :( sedih sangat nak tinggalkan sekolah tuh kowt..banyak sangat kenangan. lagi lagi dengan kawan tiraa semua.  ya Allah seriously sedih sangat ! :"( last day tuh memang tahan je perasaan sedih uh. mintak maaf kat cikgu and semua kawan2 tiraa. haha and paling lawak harituh.. tasya bagi lah tiraa bunga.. tiraa pon takkan lah nak letak dalam beg,tak muat pulak.sayang sangat bunga tuh..so tiraa pegang jelah.. haha nak pegi kelas time naik tangga..ramai tanya.."haaa sape bagi bunga tuh tira? boyfriend eh??" hahaha no no.. bile masa lah pulak ade boyfriend2 nie =__= then saje je lah cakap "adelahh orang kasi..." hahaha diorang semua blurrr je ~.~ kontroversi sungguh :P cikgu pun tanye.. hahaha.. memang kawan kawan tira yg tahu semua gelak je.. best jugak kenakan orang.. hahaha.. then cakaplah "takde lah nie kawan bagi cikgu.." "ye ke kawan?" "ye lah cikgu!" hahahaha xD okay okay stop la pasal bungabunga tuh.. ~~ hari ahad tuh hang out ngan SAGAS.. weeehuu~ best owh! banyak kitaorg makan... hehehe nah tengok pic nieh ~


hahaha.. agak banyak kan kitaorg makan.. :D harituh memang hari paling best owh! <33 harap harap nanti dapat lah hang out ngan diorang camnie lagi :* okay jom cite pasal sekolah baru tiraa pulak nak? haha..well hari first mendaftar time ontheway nak pegi sekolah tuh tibe tibe je rasa sebak sangat.. :( i dunno why? memang rasa macam sedih sangat2 ! :"( sampai sekolah je kena daftar sendiri coz ibu bapa ade taklimat kat dewan.. perh terkejutz gak..first time kena mendaftar sendiri.. so bawak je lah sume file file tuh.. then dapat kelas 4 Perdagangan 1.. then pergi pulak buat pendaftaran untuk asrama.. dapat dorm 1.. katil 13 locker 13 :) weeeeee #SWIFTIES ! hahaha xD first minggu tu jelah rasa cam homesick , schoolsick.. ape sume! :"D tapi da minggu kedua tuh oke lahh :) hahaha thats all for now.. nanti ade masa lagi.. tiraa storrymorry banyakbanyak lagi eh? hehehe.. see yaaa.. byeeeeee~!! assalammualaikum! ;)

LOVE, TIRAA~


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012