Thursday, December 20, 2012

FLYING COLURS !



Assalammualaikum n heyyoo dear readers !

heyheyhey lama tak post rite? apelah tiraa nie kata nak postkan gambar langkawi uh tapi tak pown.. hahaha soryyy.. next time maybe.. bythewayy YA ALLAH! korang happy sangat sangat ! although semalam dapat result.. harinie masih terasa bahang happy tuh.. wahaha. XD yeaayy ! tiraa dapat straight A ! ya Allah memang tak sangka! tiraa langsung tak target tiraa bole dapat 8A ! tiraa juz macam maybe dalam 5 or 6 A je  kowt... malam nak tido sebelum amik result tuh tiraa takleh tidoo kowt! main game sampai laa ngantuk.. memang tak tau kenapa.. pagi tu pulak memang awal sangat tiraa bangun .. orang laen pon tak bangun lagi.. memang makin rasa debaran die owh.. kejapkejap tengok jam.. macam ape dah... tambah pulak kat radio sume uh tengah cakap pasal result PMR.. memang la... -.-  bukak twitter penuh semua cakap pasal result. hahaha. then sampai masa tepat 10.. terus macam eh nak check melalui sms tak.. eh takpayah lah.. baik pegi amik.. hahaha.. 10.30pg gituh sampai lah kat sekolah..

uyohh tengok sume orang ade macam macam reaksi.. ade yang happy sengih sorangsorang.. ade yg biase jew.. ade yg muke takde perasaan. hahaha. masuk je gate sekolah satu step nak ke dewan rasa macam beratt je.. hahah..mak tiraa pon nervous.. hahaha.. masuk je dewan nampak anna da nangis .. alamaakk..nasib nangis happy.. die dapat 8A!! hahah.. galuh pown same dapat 8A! perhh genius sungguh! ><" sampai depan meja result tuh ade Cikgu Faridah.. waaa.. takut da nie! >.< then cikgu suruh check ade hutang ape sume ke tidak.. and dengan bagusnye saya bukan penghutang.. hahahahaha... nak sign tuh pun tangan terketar ketar weyhhh !~~~~ lepas uh cikgu bagi slip .. cikgu cakap tahniah.. ehh da takut nie tahniah bagus ke tak bagus nie! then mata terus tengok slip atas bawah atas ke bawah .. macam scanner da.. tiraa caricari la mane B nie! ehhh takdelahhh ! kenapa sume A!! WAAAAAAAAAAAAAAAAA! terus nangess........! :') mak tiraa terus macam wahhh kakak!!! hahaha.. mak tiraa pown nanges! hewhewhew then kami pun nanges rmai2 ! hahahaha ! and lepas uh habis banyak PANGGILAN KECEMASAN ! hahaha!

haha k gotta go ! byee ! assalammualaikum !

LOVE , TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012