Wednesday, October 17, 2012

FREEEDOMMM !



Heyy thereee ! Assalammualaikummm ! ,

waahhh i'm truly-mruly misss youuu dearr bloggieee heartzz ! HEHE , (maaf emosi terlebihhh) ;D yeahhh tiraa totally free from noww ! PMR da habiss ! paper ade yang senang ade yg susah jugak larh ;\ bile ingat result heshh takut sangatsangat ! okehh stop talking about all this thing ! HEHE, harinie kan tak ramai pown datang sekolah, (mentangmentang PMR da abis dorang pown amik cuti) lol , jokejoke* harinie kat sekolah ade sukan rakyat macam baling tin, galah panjang, timbang bola sepak takraw dan dam, yang paling bestnye menang atau kalah sapesape yang masuk gamegame nie dapat RM2 sorang, hehe kira ok what? lepas jugak nak beli dua KitKat, hohoho. xD tiraa masuk galah panjang but seperti yang dijangka pasti kalah, lol, then lepas rehat masuk bilik muzik ade slot pasal kerjaya, cikgu cakapcakap la pasal kelas sains tulen bole dapat kerja ape , sastera ape , akaun ape , camtu lah , paling best time lepas cikgu tunjuk videovideo lawakkklawakk owh , hahah , ade satu video tuh *seram komedi* kowt , korang nak tengok ? japp ehhh ,


haa tulahhh , tengok tautau ! seriously seramkomedii ! time tengok ramairamai dalam bilik muzik tuyh best sangatsangat ! haha budak pompuan ade yg ketawa ade yg da jeritjerit , lol , tira pown termasuk jugak dalam kategori jeritjeritgelakgelak tuyh , lol , xD TAPI ! tiraa sarankan sapesape ade heart attack or tak leh tengok bendebende yang terkejutzzshockking you better don't watch this oke ! B-) lol , oke thats all for now ! i will keep updating ! see yaa !<3

#I'M FREEEEE ! FREEE ! ;D
si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012