Friday, October 19, 2012

AWESOME



Heyyoo , Assalammualaikum ,

okehh ape nak di-storyymoryy harinie eh ? hummm.. lepas je habis PMR nie , kebosanan asyikk melanda diri jehhh , (cehhwahhh ayat nak makan kasut) :P okeh tadi kat sekolah kami kaumkaum hawa form 3 smkpu1 belajar pasal make-up? hahaha , belajarlah macammane nak pakai eye shadow, foundation , blablabla and so on lahhh... hahha tiraa tak reti sangat bab make upmake up nie, nak pakai eye liner pon tiraa suruh mak tira pakaikan , LOLZ. hehehe, kejap lagi tiraa pakai sendiri sebelah lain sebelah lagi laen , hahaha.. xD tadi ade lah die buat demo makeup , trim kening , and cane nak stylekan rambut . memang cantik lahh . k takmau citer banyak nah tengok sendiri website die , >>styling Pavilion ohh yeah takkan lah pulak budak laki join kitaorang tengok demo makeup tu rite ? hahah diaorang sume ade perlawanan futsal , best jugak kan main futsal , teringin nieh , cehh takdelahhh , hewhew~~  but dari duluu lagi tiraa teringin nak belajar main gitarrrr ! kehkehkeh, entah kenapa entah , pelikpelik . hahah , oke cukupcukup lah tiraa merepek sorangsorang nie, byeeeeeee ! see ya ! salamm~~


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012