Monday, June 11, 2012

TINGTONGG !


Assalammualaikum, hai readers ^^

da lama kan tira tak update blog nie ?habis da bersawangsawang da nie, huhuh , sori sekarang nie memang very busy with exam,, wuu, cuti 2 minggu rasa macam kejap jewh.. cuti harituh tiraa pegi A'Famosa Water World, Melaka, and jalan-jalan shopping kat Bandar Hilir Melaka . Best jugakk laa.. :face45:yang masa mandi kat A'Famosa Water World tuh , tiraa rasa paling best sekali naek high speed slide , perhh memang rasa nak tercabut jantung naik bende tuh:face63:, mane tak nyer , korang bayangkan korang naek gelongsor yang setinggi maybe 6 or 7 tingkat, perhh.. da la gelongsor tuh memang masa time turun tuh jatuh menjunammm .. gileee:face59:... tapi bestt:face64: ! releasee tension ! nie la high speed slide tuh ,
okiee tuh la high speed tuh , hehe, tiraa naek slide yang sebelah kanan tuh , coz masa time nak naek benda tuh , diaowang kata yang belah kanan tuh mencabar , ye laa , first2 masuk je slide tuh memang tak takut pown coz die bumbung tertutup then die straight je , bile sampai je kat tengah terus die turun kebawah and bumbung die terbuka .. memangg masa tuh rasa macam orang yang nak terjun dari bangunan yang tinggi dowhh ! hahaha, ade banyak lagi slide yang ade kat A'Famosa Water World tuh , best best jugak ah , sape sape yang ringan and kecik akan melayang layang naek slide nih , ade sorang budak tuh kecikk je kowt , tengok gaya macam budak darjah 1 and 2 kowt , tapi die boleh naek highspeed slide nie dua tiga kali , perhh..tira sekali naek pown da semput rasanya , haha, :face48:

bytheway, harinie sume owang time perhimpunan sume takde semangat daa, haha , ye la , time pengetua cakap "SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH" macam macam mimik muka ade , ade yang camni :face6:, macam nie :face30:,:face61:, dan macam gini pown ade :face25::face10: .. haha macam macam . tiraa pown termasuk sekali buat mimik muka macamtuh. heheee.. harinie dekat kelas asyik drama seram je , mana taknyew , kertas exam sume dah tunggu nak NGAPP:face7: tiraa... result exam setakat nie OK la , takde lagi yang KO , huwhuwhuw.. ohh ye, dah dengar tak lagu baru BIGBANG ? alahh yang MONSTER:104: tuh. haha bestt owhh ! thumbs up banyakbanyak:25: ! DAEBAKKK :face18:~ kalau tak tengok lagi pegi cepat search youtube , hewhew:face38: tiraa paling suke GD , omo die memang shomel , kehkeh:face52: oke gotta go , till see , gonna miss u my bloggiee ! , huhuh, :face22: byebyeeee ..

#harihari dengar lagu bigbang , monster ngan still alive , bestt owhh :face15:

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012