Friday, May 18, 2012

SINGLE IS BETTER !




assalammualaikum n heyyoo everyone !

huhu , i'm back ! actually tajuk post memang takde kena pon ngan ape yg tiraa nak story , bytheway betul kan single is better ? coz kalau couple takde ape sangat pown , menyedihkan hati ade la kan:face59: ? tiraa taktau laa pendapat korang , coz tiraa memang never ever never couple couple nie :face15:, tiraa tengok dari experience kawan kawan tira , bila tengah couple bukan main happy bebenor nyer lah , i love:h: u , u love:h: me lah katakan ? bile dah clash:68: , nak bercakap pown susah , kalau jumpa nak say hi pon susah:face6: , ataupun nak bertekak je tau , then kalau nak belajar takleh nak fokus, isk isk isk , parah sungguh:face30: ! so moral of the story janganlah couple time time sekolah ea ? hehe kawan kawan suda . hehe tiraa harap tiraa dapat la pegang prinsip tiraa sampai la abis belajar nanti.. hehe.. no couple couple:face44: .
okeoke back to real story (apesal jauh betul da melencong nie ? ) haha , sekarang nie exam da nak abis , tinggal paper sejarah , seni , kh and sivik je , then habis ! yey ! eh masih tak folio sejarah tiraa tak siap lagi:face21: , aduhhh bagaimana nie? (eh apesal skema nie? mesti virus si anna nie) haha , da laa kena antar minggu depan ... sekarang nie tira nak fokus sejarah and kh , aduiyai bole meletop otak:118: , then folio sejarah , seni pulak tiraa ingat nak wat kad ucapan hari ibu tuh , tapi kena gune teknik pop up , kena la belajar kat youtube , aduiyai , peningg peninggg :face72: ok everyone thats all , byebye , salam ! hope u all have a nice day ! will miss u ! till see k :)

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012