Wednesday, May 23, 2012

MIDYEAREXAM OVER !




assalammualaikum , and hye readerss !

hewhew happpyyy ! yay ! dengan suke hatinyer tira maklumkan MID-YEAR EXAM DAH HABIS ! yeahh ! hahah !! :face15: alamaks .. nie baru je mid-year exam , nanti banyak lagi pekse yang akan datangg...huuuu, scary betol larhhh :face50: bytheway , HOLIDAY is comingggg :face12: haha happy sungguh kalau school holiday kan . ye larr kalau yang cuticuti Malaysia kat manemane best la kan ? untungg sungguh ! hum, tira tak tau lagi ade holiday ke tak . coz abah and umi tiraa buzy keje . huhu .. :104: so maybe balik:102: kampung je la kowt :face72:sekarang pekse da abis tinggal nak tengok result je , adui :p:harapharap ar school holiday nie berlalu dengan lambat .. haha ... tak sanggup kowt nak tengok kertas pekse tuyyhh :face30: bytheway korang ade tak kalau dengar je cikgu bagi kertas exam mesti automatik mulut cakap " mampus la! " haha , tadi pown time tiraa nak dapat kertas paper 1 science, automatik cakap "abis arrr:face33:..." hahaa .. then kawan tira anna terus cakap " weyh tak baek cakap camtuh ! bak kata penceramah harituhh kiter kena happyyyy ! :face64: cakap, gembiranyew nak dapat kertas exam ! " hahahah memang susah la nak cakap gituh kowt :face6: tapi memang betul pe , kalau kiter cakap bendebende tak elok memang benda tu akan slowly effect kat diri kiter .. so starting from now , haapppyhappy selalu lah yer kawan kawan ! hahah ~:face52: oke la thatss all ! byebye ! will miss ya !

#tiba-tiba tersedusedu mush, oke nak pegi minum air , hiccup ! atuyai ! sedu lagi !

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012