Thursday, April 12, 2012

REMOVE TIMELINE !


holaaa , assalammualaikum readers :)

huhu , perasan tak FB sekarang ade yang timeline tuh ? ramai yang tak syuke kan ? korang mesti tengah cari macam maner ler nak hilangkan bendalah tuh kan ? biler tengok timeline tuh pening tul dowh , pusing sana pusing sini adooiiyai .. tira pening~ so today tira juz nak share kat sape sape yang nak remove timeline diaowang , coz adek tira pown dengan tak tersengaja die pegi klik timeline baru , dah lepas tuh mula panggil tira cane nak tukar balik profile lama , tu yang cari cane nak hilangkan , lastlast jumpe kat satu blog nie , so malas nak merepek lamalama , kalau nak remove timeline klik kat link nie CLICK HERE ! then korang follow je instruction die ea ? all done clean n clear . ahaha . kbye . till see everyone ..  salam~

♥ Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012