Monday, April 9, 2012

BIG BANG PARODY


assalammualaikum n heyy readerss !

yayaya ! tira come back ! hehe , oke nak gitau anna memang sengal plus ngek ngok betul ~! :face21: saje saje jer die kenakan tira konon-konon nyer nak pinda sekolah ! huu .. die kata time tuyh banyak kredit so saje saje mak die n die bang bang boom kan tira nie !:face39: memangs nak kena siku betul ! :face75: oke oke , sekarang tiraa nak share citer pasal BIG BANG !! ohmygucci (gediknye?==) , mesti ramai minat kan ? haha .. tau tak tadi tira tengok ar big bang parody kat youtube tau , diaorang wat drama BOF(boyoverflower), secret garden, coffee prince and so on laa .. diorang wat drama tu jadi filem pendek and sumpah lawak gilerrr ! GD always jadi perempuan , TOP pulak tak malu gilerr kiss kawan kawan die dowhhh !:face58: cuma TAEYANG je alwayss jadi watak cool jerh , taeyang tak pernah pegang watak perempuan or kena kiss ngan top . TOP memang selalu jadi herooo je dalam setiap drama . SEUNGRI pulak kadangkadang jadi perempuan , and ade dalam secret garden tuh die kena kiss ngan top !! perhh gilerrr giler punyerr geli !! hahahaha ! :face12: kitaowang gelak sampai sakit perut dowh";})();ButtonMouseDown(this);'> .. ahaha .. oke oke malas da nak tulis panjangpanjang , ni ade linklink youtube bigbang parody yang bestbest ! ahahah ! tengok tau ! kbyee , till see everyone , thanks for visting my dearie bloggie ! :angry:


:angry:http://www.youtube.com/watch?v=xdxRmGjI76I (secret garden part 1)
:angry:http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=5uS0ykboiVs (secret garden part2 )
:angry:http://www.youtube.com/watch?v=nJGlB7U3mDY&feature=related (BOF)


p/s : ade banyak lagi , korang search je kat youtube "big bang parody" ade banyak , and semestinyer lawak ! tira syuke citer lawaklawak coz kalau citer sediyh menambahkan stress , lagipown kalau happy selalu kan awet muda !! ahaha ! ikut owang la , ade yang suke citer camnie , ade yang tak , lastly enjoy watching the parody everyone !!


:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012