Tuesday, March 27, 2012

TELL ME WHY ?




hey readers ,

huhu korang , serious whats wrong with kawankawan tira nie? tau tak kawan tira , anna ariesha , still tak datang sekolah , huu , dkt 2 minggu oke ? patu biler mesej die arinie ade ke patut die kata die nak pindah ???:face27: tiraa rasa macam nak cubit cubit je pipi die ! dia buat joke ke ape ? dia kata kat sane sekolah cam best la , pemandangan cantik , kawan kawan baek . erhh tira stress seyh ! :angry: da la kat sekolah ade gak yang buat hal . erhh whats wrong with them ! da la selama 2 minggu die takde kat sekolah , boring giler doe . :face50: nasib iyka ade , kalau tak , mati kutu la tira dalam kelas tuh . harinie pown galuh tak datang , lagi lah plusplus boring. anna kata "maybe" die datang sekolah esok . why mesti ade "maybe" . :face60: janganlah pulaks kalau die datang esok die bawak surat nak pindah sekolah . memang tira down la ! :face59:kalau ea pown nak pindah , tunggu tunggu lah lepas PMR . ini tak . erhh ! serious tira memang da rasa downDown+stress:p: plus macammacam . why tira nak rasa camnie ? coz tira best friend die ! and dah 3 taun kitaowg kawan baek punya . :face32: all story happy duka kitaowg sama sama .:angry: erh ! okeh . we see tommorrow ! salam ! bye ....... :face22:

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012