Friday, March 16, 2012

SORRY




cute4

assalammualaikum and heluu everyone,

korangg tiraa will miss korangg semua tau ! :face15: yelaaa today maybe the last day tiraa online . next time mungkin ader online but taktau lagi nextime tu biler pulaks . huhu . :angry: btw korang , mungkin lepas nie banyak lagi thingss gonna happened to me . yaa , like exam , or somthing i don't want it to happen . :face50:yes no one is perfect rite :h: kadang - kadang things happened tanpa kita sedari , so tira mintak maaf if ade wat salah , coz tira maybe tak perasan ape yang tira buat tu salah . so do tell me if it was wrong .:face60: okeh . today tira nak balik kampungg:angry: hehe . yay . ahaha homework lambaklambak banyak tuh baru je siap 70% . kuhkuhkuh . pening kepala dibuatnyer . 6 karangan kena buat . tira baru buat 3 . perhh sediyhh ar :angry: oke everyone , tiraa gotta go , till see everyonee . will miss you all a lot ! :w: byebye ! assalammualaikum ~ mush

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012