Saturday, March 10, 2012

HARD TIME


assalammualaikum everyone ,

haii lama tak jumpa kan ? yeah this year tira very very busyyy . well pmr is coming soon . i need to be prepared ! huhuhu , ujian semester 1 baru je habis . lepas nie cuti semingguuu .. bytheway bukannyer holiday mane pown .. homework memang cikgu da kasi timbun timbun punyer la. haha . tapi nie memang tuk kebaikan kiter gak rite. kalau tak adew homework memang holiday habishabis punyer la kan. ermm, ujian or pekse lepaslepas nie tira memang kena amik SERIOUS ! tahun lepas serious gak tapi tak lah serious tahun nie kowt ,.. hari khamis lepas waktu first kan takde ujian , tengah tengah study tuk agama and geo , galuh kata math tira dapat 28\30 correct . ingat kan die guraugurau jeh . patuh pegi check sendiri kat pn faridah memangg betoll seyh !! YA ALLAH ! syukur alhamdullillah ! memangg terkejutzz ! syukee giler ! but tau tak cikgu kata pe kat tira n anna ? cikgu kata cikgu target kitaowang dapat 30/30 . wahh ! electric shock kami berdua . nak tau tak kawan kawan kitaowang yang tak disangka sangka dapat 30correct , ewan , razin , haridasan n chum kim tong . perhh diaorang memang terbaek la ! iyka and galuh pon terrorrr owhh ! terbaek lahh ! khb pown alhamdullillah tira dapat score . khb tira tak la bape minat pown .. tapi syukur ah dapat result yang okehh :) HOPE result result yang lepas lepas nie okeh . takut sangat owhh... oke la .. tira gotta go . till see . btw , if tira ade wat salah , tira mintak maaf kat korang semua oke . ye la mane tau esk xde da . xsempat pulak nanti tira nak mintak maap . kalau ade ape ape yang xpuas kat tira nie , sila bagitau okeh . jangan pendam . tell me oke . oke bye . assalammualaikum .


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012