Wednesday, March 14, 2012

FRIEND OR UNFRIEND

*tajuk post memang tak ade kena mengena langsunggg . ngeee. :D



hyeee :angry: :face64: yeay:angry: i got my cutie mutie emoticonss back :angry::angry: wahhh :angry: :angry:
sumpahh rinduuuu serinduuu rindunyaaemoticonnajwa02 dengan muke smiley comelmomel niee :angry::11: okehh terlampau mampau gembiroo sgt dah :face12: (dah dah la tuh , over pulak) haha :angry: oke what to story ek ? hurmm semalam memangg maen hujan:angry: ohhh .. :face54: yelah tengah tengah ontheway pegi tuisyenn , tuhh hujann lebat tibetibe :face31:, (sebelum tuh mmg da hujan renyairenyai da) wahhh , nasib pakai hoodies , takk laa basahh lencunn sangat , kalau tidak , memang demam dulu baru sampai tuisyenn . wahaha :angry: semalam belajar math chapter 5 indices .. perhh dizzyydizzy :p: da kepala tiraa . first belajar indices tu bole gak jawab , tapi biler die da pusingpusing :face14: soalan mula ar tira pon plusplus pusing:face30: ye la contoh soalan dier 3kuasa1/2 x 6kuasa2/5 bahagi 8kuasa 1/2 :118: ha.. kan da tingtongg macam tuh:face33: eshh pe pe pown i will try to get the answer:face44: ceh:angry: hahaha :angry:

bytheway , korang holiday nie korang buat ape :angry: kalau yang cuticuti malaysia tuhh bertuahh la kan . ahaha :angry: tira tak pegi mane mane pown . hari jumaat nie jeh balik kampungg:angry: tapi kan hari ahad harituh tira naek HOT BALLOON ~~ korang ader? cehh wahhh:angry::angry: umi tira dapat 3 tickets free naek hot balloon sempena 100th birthday oreo . kawan umi tira nieh memang rajin masuk peraduan , die takleh gi so die bagi tickets tuh kat umi tira . nak tengok kew gambargambar nyer? jap tira downloaddd:face64:









okayyy thatss all ! ade banyak agih , tapi malas nak downloadd . oke . gambar gambar nie 100% original . no spicy okee . hahaa .:face75: oke byebye !! till see ! miss you sweetie ! salam :angry:
p/s : banyak gileww oreoo tira dapat , freee weyhh ! hahaha ! hari2 makan oreo :angry:

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012