Friday, February 17, 2012

HELO THERE ! I'M BACK !

hyee and assalammualaikum semua !

long time no see ! heehe .. miss giler bloggie nie . waaaa .. laama tira tak update kan .. bytheway , korang semua sorii sangatsangat coz tak follow korang balek . nanti tira folo oke .. i promise ! cehh wah ~ ahaha . hari kan kat sekolah ade sambutan maulidur rasul . tira kan rumah temenggung(kuning) , semua dak pompuan islam rumah kuning kena pakai tudung kuning.. ohh sediyhh !! tapi redha je pagi tadi masuk sekolah ngan tudung kuning and baju sekolah .. huhu . tapi biler tengok ade yg laen laen pakai tdg kuning tak la malu sangat . tapi still malu .. huhu . then ader ceramah . best ~ terbaek ~ huhu . then ade perarakan sambil selawat . habis je tuyh , pegi makan then tukar tudung . then (banyak betul "then" tira) ahaha XD , lepas tu kitaowg masuk kelas , borak borak jeh ngan anna , kitaowg tak belajar pown , tapi waktu kh belajar . kitaowg kena pateri kompenen tuyh .. habiss asap2 .. ahaha ..then ape lagi ? balik laaa ! haha , oke la tuh jeyh for today , sori simple je post kali nie . nak kena tido nie , esok nak lari2 merentas desa pulak . (latihan je pun) haha ~ okeee byee ! assalammualaikum ! till see !byebyebye :)

LOVE, TIRA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012