Sunday, February 5, 2012

BUZY ! BUZY ! BUzzz!


assalammualaikum semua ! heyya !

helloo guyss n girlss.. lama tak update rite ? nak wat cane buzy memanjang ohh ! PMR cominggg ! ohh STRESZZ ! homeworkk mesti timbun timbun punyer laa .. ngeee.. well biasee la tu kann~ and btw SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL kepada semua umat islam di muka bumi ini . selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W ..

ape ek nak di talk talk kan hari nie ? ermm .. olrite . sejak tira jadi pelajar biase nie agak lapang sikit la kepala ... ahaha .. takde nak pikirpikir sangat .. relaxx sajaa..~ ahaha . pastu kalau time belajar terutamanye math semangat abiss kowt .. mane taknyew , mentang mentang da tahu n da belajar topik tu soo senang la nak paham . kalau tak , taktau laa .. hoho . maybe ramai yang agak terkejutz why tira tbe2 berkain biru rite ? huhu . tira da wat decision tuk letak jawatan n FOKUS PMR ! yehh ! ahaha ! coz ayah tira kata tira takleh pikir bende manyak2 sangat , nanti mula la otak jemm ! hehe . maybe betol ~ sekarang nie kalau kat sekolah juz buzy ngan homework n sukan . nanti ade kelas tambahan pulak lagi lahh tiredd . fuhh~ takpetakpe nie semua tuk PMR ! FIGHTINGG ! doakan tira oke ! till see ! byebye ! assalammualaikum


LOVE, TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012