Saturday, February 25, 2012

BACK TO PAST




heloo and assalammualaikum bloggers !

tengah buat pe tuyh ? buzy ke ? tira mintak 5 minutes je bole ? ahhaaha .. takde la gurau je .. kalau korang ade time , baca la post nie . klu buzy takpew la. bytheway semalam ade merentas desa . fuhhh ~~ penat betol ! haha ! rumah temenggung kalah lorhh , nak wat cane , redha je , janji badan tira sehat ! ahaha ! penat kowt.. balik tumbangg dulu atas katil -.- tahun depan jaga check point pulak larh .. ceh~
yay ! semalam tira kalahkan anna ~~ kalau sebelum nie die jer yang always kalahkan tira kalau merentas desa . sekarang takdew da. tira da serviss abes abes enjin kereta tira , ceh wah ! ahaha! XD tu yang speed up lebih tuh ! haha , (mengarut jeyh) :P homework sume dah finish 90% . tinggal nak lukis tuk nota sains tuh je .
tira nie da la kalau bab2 lukis memang lemah bebenorrr nyer lahh ~ atuyaii ~ takpetakpe nothing is imposibble in this world ! yeah ! :) hari jumaat harituh kitaowang kenalah siapkan komponen. tira takde la bape minat nan bendelah bendelah . tapi buat je lah .. tira da confident dari awal lagi mungkin tira punyer komponen tuh tak menjadi .. lastlast masa check nan cikgu , clean n clear je sound die ! ahaha ! syuke giler ! btw thanks gak kat kawan tira ,anna ariesha n galuh suryaning tiyas (nama die mmg unik) ^^ diaowg yang banyak tolong tira pateri kan semua bendelah2 tuh :) okeyla , thats all .. nak tengok patah seribu , shila amzah ngan sharnaaz ahmad berlakon ! sweett ! <3 byebye ! till see ! assalammualaikum ;)

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012