Friday, December 30, 2011

Mission Impossible Ghost Protocol !!

assalammualaikum and eyyo everyone !

huhu , lama giler takde new post rite ... last entry haritu 14 disember kan ?:face50: lama bebenor nyer lah kan ! :face72: nak wat cane sekarang baru leh nak onlineeee .. hoho .. nak cite sikit nieee
hari rabu harituh kan tira tengok :98:MISSION IMPOSSIBLE GHOST PROTOCOL:98: kat sunway~~ best sangattt bangett weyhhh ! :25::9: citerr die memangg action je wehhhh ! :face51: ahaha , memanggg terkejutzz terkejutz tu mesti adew punyerr lah .. mane taknyer , korang tau tak masa kat menara yg tinggi gilee kat Dubai tuhhh:face54: tom cruise bole panjat ,, ala ala gaya macam spiderman da pulakkskss :10: hahaha btw , ade masa yang kelakarr gakk ,, nak tau pe , ade la satu adengan nie yg bangunan tu meletop:118: , adek tira:97: hazim yg umur 7 tahun tuh ckp la "FUYOHHH" dengan kuat pulaks tuh :11:, habis satu panggunng gelakk kan dierr:face15: , hahaha !

patuh masa time yg panjat menara:a: tuh kan tom cruise guna kan lah macam glove melekat tuh , masa glove tuh melekat je kat cermin menara tuh terus adek tira kata "WAHH , MAGIKKK !":face18: satu panggungg gelakk kan die lagii :face64: hahahha ! mana tak nyer mane la ade budak kecik sangat dlm panggung tuh , tengok la kitaowg tengok show pukul 11.45 pm punyerr show kowt ,, ahaha ! dekat kul 1 lebih arr habiss show tuhh . mengantukk oh .. :face50: tapi kena arr tahan , rugi kowt tengah2 show tido :face25: bersengkangg mata wehh ! tapi ape ape pownn memang berbaloii doee:face28:

btw , tira baca ar paper harinie , diorang kata adengan masa yg panjat menara tuh memangg realll owhh !!:face73: terkejutzzz tira ,, mula2 ingat kat studio die jeh .. and tau tak die punyer film nie memangg gilew ah , mane taknyer diorang pegi berlakon kat india:121: russia:121: dubai:121: kowtt , dekat dubai je dah 5 minggu ! memangg fuyohh !! :face44:
okey laa gotta go , miss you all ! thankss sape2 yang follow me ! nnti kalau tira follow back ! n thanks for visiting my bloggie ok ? haha ! byebyebye ! salammm ! andd
HAPPY NEW YEAR guyss !

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012