Wednesday, December 14, 2011

I-MISS-YOU !




assalammualaikum andd hye bloggerrss :r::r:

waahh !! da lama takde new post riteee ! huhuuu .. sowi :face60: tira sekarang jarang post coz kalau ayah tira kasi online jehh baru tiraa bole onlinee :face25:~ huhuu .. and tuk sape2 yg follow tira tuh thank youuu banyak bannyak dari tiraa:face12: korang memang THE BEST LAHH:face38: hehe.. and sedar tak sedar harini da 14 december rite ? tak lama lagi da nak habis cuti sekolah kann :face30:
huuuu.. tira tahun depan da nak PMR kowttt !:face73: takut sehhhhhhhhhh :face22: sekarang nie tira buzyy mengadap buku:90: jehhh .. pastuhh bulan nie memangg tak adeww nyer la nak ber-holidayy.. coz tuisyennn wehh:face44: nak jadi budak pandai la kononnnn konnonn nyerrr ! ahaha ! :face15: ade kebaikan gakk tuisyen time cuti nie , ye lah , nanti masuk sekolah tahun depan senang nak catch up ! kan kan ? :face75: hohoho... math form 3 agak dizzyy:118: jugak tira nak pahamm . tapi lepass da tau macam mane nak buat solution , tau formula:23: and buat :u:latihann bergunung gunungg banyak:w: .. gerentiii !! kacangg gorenggg jehh la babesss !:face46:
heheh.. okayokay gotta goo.. see yaaa ! till seee ! miss you ! byebye sweetie ! salam :h:

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012