Thursday, November 10, 2011

YAY ! HOLIDAY !

heyy guyss ! whats up? aahahah ! yey ! holiday da start kan ? bestbest :11: urmm , tapi kan yang tak bestnyer tahun nie takde jamuan kelas owh:face59: punyer la dah bersemangat kumpul duit kelas dari awal tahun lagi .. lastlast jamuan takde :face29: tapi kitaorg da ade plan laen , pandai pandai ar cik anna ariesha as bendahari kelas kitaowg pikir macam mane nak wat ngan duitduit kelas tuh , ahaha :face44:so pe plan holiday nie? terperuk kat umah ? pegi jalanjalan or holiday gi luar negara ? aahah~ bestnyerr ,, tapi tira taktau lagi holiday tahun nie ade cuticutimalaysia tak
:face14: .. coz my mom and dad buzyy weyhhh :face72:

huhu harinie tak sekolah , so juz buat ape yang patut je ar kat umah niee , andd semalam sekolah juz antar buku teks:90: and dapat kertaskertas :118:pekse , :face50: , huuuhuu memangg sediyyh kalau nak dapat kertaskertas pekse tuyhh .. okeoke dah dah ~ malas nak cite pasal result nie , buat sadsad je .. semalam memang gilergiler betul ngan kawankawan tira :a1:,, ahaaha ,, gelakgelak tak abis abis , gelak sampai nangis kot and sakit perut owhh ,, ahah ! then, main ikatikat tangan arr ngan galuh , macam dak kecik je ! :face12: memang semalam THE BESTT :119::face39:okey thats all ~ hehe ~ bye ~ assalammualaikum:60:

:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012