Friday, November 25, 2011

RUNNING MAN ! love it !


anyeoonggg ! hehe .. heyya bloggerss .. !
hey korang ade tak tengok "running man " ? bestt wohhh X) tira mesti harus tengok citer nie owh stiap hari jumaat pukul 6.30pm kat astro channel 393 ... memang show nie the best arr ! tira ngan kluarga tira kalau tengok mesti sampai sakitt perutt owhh .. mane tak nyew,, memang sumpahh diorang nie sume kelakar2 ~! and paling tira suke mission diorangg .. memangg mencabar fizikalll dan mentall .. (mental ade ke?) ahaha setahu tira fizikal jeh.. ehh jap mental pon ade la.. ade sekali tuh masa episod ke bape ntah , Haroro or nickname die "HAHA" kena cekup ngan choi min soo . memangg mukee die takut sangatsangat .. patuh kan dalam show nie kwang soo mesti always jadi yang malang and plingg bengongg plus blurr owhh ... haha tapi apeape pown die memang terbaekkk ! ahaha! coz die lahh kitaowg selalu gelakk ... btw, newest episode dia , mission diorang kena protect the boss , ce teka ce teka sape artis jemputan dalam episode nie ... hahaha , jengjengjeng mestilah kang hee dengan ji sung ! ngeee ... ramai kowt artis jemputan diorang , yang tira palingg sukee , episode yg kim hyung joong adew... ! ^^ start dari episode yg ade die tuh , terus tiraa follow citer running man uhh.. wahhaaha .. btw , tiraa memang suggest ar kowang tgk cite nie .. memangg tip top ! oke laa gtg , byew !

LOVE  TIRA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012