Friday, November 11, 2011

Once In A Lifetime

heyy there ! :)
tengah buat pe tuh ? buzy tak ? nak ganggu jap bolee.. ahaha XD btw, huhu dalam post nie tak le la tyra nak wat smiley yg kiut miut tuh , ye la coz tyra on9 gune laptop sekarang , pc tira yg tu wat hal doe , tah pe problem die pon taktau (kasi tembak kang baru tau !) coz kat pc tuh jeyh tyra download smiley comelmomel tuyh , kat laptop ni takdeww.. hoho sediyhh betul :( haha.. oke oke berapa hari bulan hari nie adikadik , (oi dah terang tangtang gmbar kat ats tuh ade tarikh, kau still nk tnyer lagi) ahaha X) buat buat taktau pulak ! jengjengjeng hari 11 november 2011 ! wahhh once in a lifetime jeh tau tarikh nie adew... ngeee.. eleh ape nak kesa bufday aq pon tarikh die besh pe , 5.5.1997 .. huhu , kalau 2005 lagi smartt ! ahaha , adek adek tira pown besh tau bufday diorang , senang ingatt , adek tira yg kedua 2.2.2000 (cool kan ?) :D yg ketiga 12.3.2004 , (you can count on me like 123) ahaha, adek tira yg keempat je susah sikit 27.8.2005 , haishh lagi 4 hari jeh dah nak 31ogos , kalau yg adek tyra yg keempat tuyh 31.8 mesti besshh punyer laaa ;) hahah , urmm , soo nak buat pe sekarang nie ? walkingg kat bloggie orang pon besh jugak ,,, ! ahaha ! okee laa, thanks kpd yg sudi meluang kan masa membaca post tira yg meraban (merepek) jew niyh ! ahaha ! okeoke , till see sweetie , tira will miss u ! bye ! assalammualaikum ~
LOVE ,TIRA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012