Friday, November 18, 2011

GUDBYEBYE


Heyyooo friendsss :a1:
hehe da lama jugak tak ade new post rite , ahahaha , sori tau ~ coz da taktau nak post pasal pew , nak edit blog pown rasa mcm da oke da , :face5: (sebenarnya malas nak mengadap kodkod html yg memutarkan kepala otak nie):face15: hehee... tapi semalam tyra baru je edit blog kawan tyra ,, :99:qilaosmawi .. ce la korang ushausha blog dier tuh.. huhuhu , jgn usha die plak marah boyfie die nanti ~ ahahah !:11:okeoke korang sumee da dapat tak duit seratuss henggit tu ? best tak best tak ?:9: elehh nak best apenyerr,,, mak ayah jugak nanti yang ambik duit gaji kiter tuh (duit gaji ke ? lantak la belasyah je) :face44: hehe , okeoeke... soo sekarang cuti da nak mula start , tyra pown sekarang da start tuisyenn , yehh persiapan tuk tahun hadapan ! scaryy btol !
:face41: okeh lepas nie tiraa maybe jarangjarang la post nampaknyerr... :face22: okeh la gotta go , mau siapsiap pegi sekolah , till see sweetie ! don't sadsad okeh ! please smilesmile:face69:
assalammualaikum and gudbyebye :face64:


:n:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012