Saturday, November 12, 2011

GREYSON CHANCE !


heyy bloggerss-bloggerss ! :face64:
okehh semalam sape tgk perfomancee die kat AIM-18 :r::116: angkat tangan:r: aahhah:r: woo !! die punyer performance mmg KEDEBABOM :119::119::face18: habiss dekat facebook semua dok postt pasal GREYSON CHANCE :47: ohh nampak nyer greyson chancee fever pulakk melanda ea :120: but dalam hati still Bieber Feverr still adee ritee :29:! aahaha :11: wahaha ~ malam semalam kalau korang post je pasal greyson mesti adee likee:25: haha ! rugi tau sape yang terlepas performance diee :face21: tapi takpe coz ulangan kat astro mesti adee laa :c: and kat youtube pon mesti adew punyew la ! hheehee , tapi kan ramai yang kata Najwa Latiff x best , bagi tira oke jeaa... hehe , ade yang :d: die habishabis kat FB , i wonder why nak marah marah sangat ? yeh kalau jealous bole la accept ! (tira pon jealous gilegileww nie~) die kan artis kiter so why nak marahmarah .. haha ~ da laa ,, suke hati korangss , tira tak nak masukk campurrr :face15:

p/s >> wuuuuuuuu ! GREYSON CHANCE ! I:h:U ! ur voicee superbbb awesomeee :face12:

:w:Tiraa

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012