Wednesday, October 26, 2011

FAKE A SMILE


assalammualaikum and hello dearie friends , 

hey korang , tengah buat apew tuh ? tengah study ker .. tengah maen game ker  .. haha .. tira sarankan baik study lar dari maen game uh ~ hehe , but kalau sekali sekala nak maen tuk hilangkan stress pun okee gak , tengok tv ker , or tengok citer hantu plus makan sosej and minum air neslo ais rite  ? mesti best ! hehee ~ bytheway lama tak ade post baru rite , huuuhuu  .. sori lorh , tira leh online tapi malas nak update belogg owh.. hohoho... minggu depan da la nak pekse bm , sc , geo , sejarah , n math , tira nie leh wat rileks je , ayoo pe la nak jadi kan ? just takde mood laa , biler baca buku mesti ngantukss , tapi apeape pown kena la kuat kan diri kan , huhu ... korang tira nak tanyer sikit , korang penah tak rasa nak hilang ingatan ? penah tak terpikir ? tira penah terpikir kowt .. ye lar , kadang kadang rasa nak hilang je semua ingatan kite pasal orang yang always suke tikam belakang kiter , permainkan perasaan kiter , sakitkan hati kiter , humm , kan senang tak payah sakitsakit kepala nak pikir pasal semua tuyh , humm , ya Allah kau tabahkanlah hati hambamu yang serba kekurangan ini ... last from tira , hadapi lah semua dugaan yang menimpa kita dengan sabar dan tabah , sesungguhnya Allah amat menyayangi hambanya yang penyabar :")


LOVE ,TIRA 


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012