Monday, October 31, 2011

BEG HILANG !

hello guys ,

huwwaaaa , .. td kan kat sekolah beg tira hampirhampir je hilang :face29: , nak tau macam mane ? macam nie citernye , firstfirst smpai sekolah terus la gi kantin and letak beg and fail kat atas meja , patu pegi laa study ngan kawankawan , biler dah habis study nak amik beg , tengoktengok beg tira sorang je takde :face73: , adoyai memang da panik arrr ,,, ye lar alat tulis sume kat dalam tuh , tira tanye ar kawankawan tira kotkot kalau diorang sorokkan , diaorang kata , mane de diorang sorok:face14: .. adushh .. humm tira ngan kawankawan tira caricari ar kat sekitar kantin tuh , tapi takdeww ponn:face59:.. tengok jam da nak exam da nie , adush takpew la dengan hati yang sebak plus rasa nak nangiss da nie , kuatkan diri naek kelas , humm .. yang tira pelik nyer tira ade letak file bm atas beg tira tu takkan die tak perasann dah tertera bosarbosar name den kat situ (asal ckap nogori lak nie?) adushh .. patu da kelamkabut ar nak exam nie , da report kat cikguu sekali time kat kelas tuh .

hermm , nasib baik timee exam tu ade kawankawan yang bagi tira semangat tuk jawab exam , kalau tak , tak tau la macammane tira jawab exam owh ..:face30:~ pensil,pen,pemadam,ruler,eraser and laenlaen , syaza and galuh yang kasi pinjam , nasib baek diorang ade bawak lebihh ,, huhu thx korang ~ :face72:then jawabla pekse dengan hati untenteram:face21:~ memang tira dok pikirpikir ah "sapew la nak amik beg aku nie ? bukannye ade intan berlian pown" huh , dugaan sabar jee :face34: then masa dah nak tengahtengah exam sc tuh cikgu siti faizah datng bawak beg and fail bm tiraa .. "alhamdullillah" terus diucap ! :face40: gembiraaa gilakkk :face75: ! terus salam and cakap terima kasih kat cikguuu owhh :67: .. and tira tanyer la cikgu mane cikgu jumpe bag saya ? cikgu kata jumpe dekatdekat dengan dewan .. and then checkcheck ar kalau de apeape yang hilang , tengok macam takde pe pownnn yg takde~ aishh pelik betol ~

btw , tira nak mintak maap la kat sapesape kalau tira ade buat kamu sakit hati or ape ape yg menyinggung perasaan kamu .. tira mintak maap oke ? jangan la buat macam nie lagi kat tira ,,, tira tak mau ade owang pun jadi musuh tira ~ lets be friends oke ?
i'm sorry if i ever hurts you :face32:

:n:TIRAA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012