Friday, September 30, 2011

Two Little Princess




Assalammualaikum , and hye bloggiee ,


heyy korang tengah buat ape tuhh ? boring takkk ? tyra bowingg laa ... kawankawan tyra semua da tido kowtt , almaklum la da pukul 12.30 pg kowt .. ahahah , relakss la minggu depan da cutii kowt , hehee , ingat kan pegi sekolah hari nie tak ramai yang datang , lastlast ramai la jugak , lebih kurang 20 lebih from 38 , hehehe , kat kelas tadi memekak , gelakgelak , bisingbising , borakborak je lah ... nak buat pe jew.. 
pastu masa rehat pulak tibetibe nampak dua budak comel , dalam hati (siapa lak datang sekola cantikcantik nie?) tengok , rupenye qilaa ngan ainaa daaa , ingatkan sapew laa.. tanyer ar jugak diorang nape datang sekolah , diorang kata nak hantar folioo laa . bytheway , qilaa bawak cameraa canggih ar , camera canon x silap , hehe , ape lagi , snapsnapsnap je ar :D cehh wahh , ainaa comel kowt pakai selendang camtuhh , sumpah cun melecun ;) oke laaa , tira mau tidooo , byee , till see ,
assalammualaikum .

LOVE ,TIRA 


si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012