Sunday, September 25, 2011

Morning Sunshine !


assalammualaikum and morninggg ,

heyy korang yg still tidoo tuh da bangun tak? bangun-bangun , wake up, jgn kul 10 , 11 nnti baru nak bangun (eleh padahal diri sendiri kdg2 terlajak tidoo x sedaa :P) hehehhe.... bytheway, harinie hari Isnin kan?? (yolaaa tak kan hari Jumaat) huhuuu.. malas nyer nak pakai blazerrr , hadushhhh , hope harinie time perhimpunan tak la panas sangat . ngeeee :D tengoklaa nnti balik je dari sekolah hari nie , mesti pengsan punyer , ye laaa , dok berdiri kat perhimpunan tu dari start smpai habis , mau x pengsan (tido) lps balik sekola? hheee...
awakkkk awakkk , awakk sarapan apew bagi nie ?? nak tumpang makan sekali boleeee ? ahahah :D takdek laa  gurau jeww... tapiii awakkkk perut saya dah ade bunyikbunyik yang menanda kn saya lapaaarrr niii.... huuuuhuuu.. okee laa .. mau pegi breakkfassst . tata awak ...

                LOVE , TIRA

si penat menaip ~ Tiraa

Large Rainbow Pointer
all the things in this blog is belong to NURATHIRAH-Copyright ©2012